#سمك_السالمون_الطازج
#سمك_السالمون_الطازج
#مطبخ_الشيف_حماده_راشد_السيد_محمد
#التحضير١٠دقيق
#الطهي٧دقيقه
#المكونات
سمك سالمون الطازج ١قطعه
مسترده ١٠ جرام
بهار (ملح وفلفل اسود وكمون وبابريكا توم بودر ماجي بودر بصل بودر) ربع معلقه شاي صغيره من كل البهارات والملح حسب احتياجك أو رغبتك في الكميه
زيت ذره ٢معلقه كبيره
أعشاب الروزماري ١ جرام
زبده وزيت ٥٠ جرام
عصير ليمون ١/٢حبه
#الطريقه
في بسيمه نضع سمك السالمون وعليها كل المكونات وتتبل في طاسة على النار بها رشه زيت وزبده نار هادئة ننزل بقطع السمك مع التحريك والتقليب حتى الطهي وبألف هنا
#ارز_ابيض
لكل كوب رز مصري كوب ماء وملح وماجي بودر وبصله على أربعه ننزل بيها على الأرز مع التشويح يسخن جيداً وننزل بالماء المغلي ويترك على نار هادئة شمعه حتى الطهي لمده من ٧ دقيقه إلى ١٠ دقيقه
#الخضار_السوتيه
تشكيله من خضروات الموسم الطازجه جزر كوسه بروكلي خضار مشكل فاصوليا ماشروم
في إناء غويط به ماء مغلي ننزل بالخضروات الطازجه إلا قطعناها يبقى ماسكه نفسها كويس وفي طاسه بها زبده ننزل بالسوتيه مع البهار والتقليب ٢دقيقه وبألف هنا
#صوص_مسترده
مسترده ٣جرام
عصير ليمون ١ حبه
ملح وفلفل اسود وكمون
َفي الطاسه إلا قلينا فيها السمك السالمون الطازج مع الذبده ننزل ببصله مفرومه ناعم جداً
تعليقات
إرسال تعليق