معلومات عن عمل اكلات البانيه المتبل
معلومة ع الماشى
كتبت وفاء صادق حجازى
كلنا عايزين نعمل اكل مميز يعجب أفراد الأسرة كلها ويغنيهم عن أكل السوق
نقول بقى ازاى
بانية الفراغ بعد تتبيلة لازم تسيبية فى التلاجة ع الرف ساعتين ع الاكل عشان يعضم ولما تحميرية يبقى مقرمش وميفكش منك وكذلك الكفتة البانية والبوفتيك
اى نوع شاورمة لازم تضيفى لة نص كوب زبادى بيطرى اللحم ويخلى الشاورما مستوية تمام وطبعا لازم فى التتبيلة ملعقتين خل عشان الزفارة
اى نوع سمك ضيفى لخلطة الدقيق ملعقة كبيرة نشا وملعقة بيكنج بودر هتخلية مرقمش وطبعا أثناء التحمير القلبية مرتين عشان تضمنى تسوية جيدة
تعليقات
إرسال تعليق